"Вовчиці" завиють? Олег Винник палко привітав із днем народження "таємну дружину"

Відомий український співак Олег Винник у соцмережах зворушливо та палко привітав із днем народження свою колишню бек-вокалістку Таюне. У ЗМІ виконавицю звикли називати "таємною дружиною" музиканта, оскільки шанувальники та журналісти впевнені, що пару пов'язує не лише робота, а й штамп у паспорті, а можливо, ще й спільний син, передають Патріоти України.

Трепетними побажаннями та знімком Таїсії Сватко (справжнє ім'я співачки) Винник поділився на особистій сторінці у Instagram. Варто зазначити, що виконавець хітів "Ніно" та "Вовчиця" не вітає у профілі своїх колег та близьких, а ось Таюне з року в рік удостоюється окремого посту в акаунті зірки.

"Квітуча Таюне, з днем народження! Нехай твій голос звучить в унісон із серцями мільйонів людей, краса та молодість захоплюють та надихають, а життєвий шлях буде світлим та щасливим", – написав співак на честь 48-річчя "таємної дружини".

Винник дуже рідко відкриває завісу свого особистого життя. Донедавна фанатки були впевнені, що серце короля української естради вільне, проте сам артист зізнався – у нього є законна дружина. Більше того, у 2015 році світ дізнався про хлопчика Юліана – сина співака. Про матір дитини музикант, звичайно, нічого не розповів. Шанувальники припускають, що це саме колишня бек-вокалістка.

З чуток, які виходять нібито від друзів пари, Олег та Таїсія познайомилися ще у 90-х роках минулого сторіччя в музичному гуртожитку. Між молодими людьми одразу ж спалахнули почуття, тому, недовго думаючи, вони зіграли гучне весілля, запросивши близько сотні гостей. Дата події, як і інші подробиці, невідома. Фотографій з урочистостей у мережі також немає.

Наразі Таюне зайнялася сольною кар'єрою. Як відомо, улюбленець українських жінок допомагає їй із просуванням, пише пісні та всіляко підтримує.

Коротко про знаменитість:

  • Олег Винник – 48-річний український співак, автор пісень та актор. Першу сольну пісню – "Аромат моєї мрії" – написав у 2003 році. Артист випустив уже шість музичних альбомів. Особисте життя чоловік приховував. Лише у 2018 році журналісти дізналися від односельців, що можлива дружина Винника – артистка Таїсія Сватко. У пари є син, який навчається у Німеччині.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...