"Вовчицям" з Таюне залишалось ревниво спостерігати: Оля Полякова "спокусила" Олега Винника (відео)

Оля Полякова та Олег Винник

Оля Полякова вирішила приміряти на себе образ одного з героїв фільму «П'ятий елемент», влаштувавши дивні танці перед колегою по сцені Олегом Винником. Ролик зі своїми «витівками» артистка розмістила в мережі TikTok, зазначають Патріоти України.

На кадрах співачка поекспериментувала із зовнішністю, поставши в образі Рубі Рода з «П'ятого елементу». При цьому вона виробляла всілякі танцювальні «па», а Олег Винник незворушно спостерігав за нею.

«Підготовка до новорічного ранку!» — написала Оля Полякова.

Але при цьому деякі уважні читачі помітили, що Винник кілька хвилин не міг відвести очей від «п'ятої точки» Олі.

А деякі шанувальниці навіть запанікували: невже Олег так легко «піддався» на хитрощі «Королеви ночі»? Але інші «вовчиці» їх заспокоїли: це зйомка нової «Маски», і так дивитися належить за сценарієм.

З моменту розміщення на сайті пост зібрав майже 40 тисяч лайків, а також багато здивованих коментарів, в яких Полякову порівняли з Бузовою і навіть Собчак. Але, можливо, саме на таку реакцію Оля і розраховувала.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...