Вперше після оприлюднення страшного діагнозу принцеса Уельська з'явиться на публіці. З кулуарів повідомляють, як складається справа з лікуванням Кейт

Принцеса Уельська Кетрін у п’ятницю заявила, що візьме участь у церемонії з нагоди дня народження британського короля Чарльза ІІІ. Це буде перша поява принцеси на публіці після виявлення у неї онкології. Про це її високість написала у соцмережі Х.

Кетрін зазначила, що з нетерпінням чекає можливості відвідати парад з нагоди дня народження короля Сполученого Королівства на цих вихідних зі своєю родиною.

Вона також сподівається приєднатися до кількох публічних заходів протягом літа, йдеться у дописі.

Кейт Міддлтон розповіла про успіхи у лікуванні від раку, однак зауважила, що у неї бувають «хороші і погані дні».

«У погані дні ви відчуваєте слабкість, втому і мусите дати тілу відпочити. Але у хороші дні, коли ви відчуваєте себе сильнішими, ви хочете отримати максимум користі від гарного самопочуття», – написала принцеса.

Коли Кетрін почувається добре, вона з радістю бере участь у шкільному житті, витрачає особистий час на речі, які дають їй енергію і позитив, та починає трохи працювати вдома.

Її високість поінформувала, що лікування триватиме ще кілька місяців.

Королівська кореспондентка Vanity Fair Кеті Ніколл, виступаючи на Королівському ексклюзивному шоу The Sun, сказала, що з дуже близьких джерел, наближених до принцеси, знає, що на початковому етапі її лікування у Кейт були труднощі, але через деякий час з'явилися сприятливі зміни в динаміці.

"Я думаю, що спочатку це була боротьба, і я була дуже, дуже рада почути від більш ніж одного джерела, що вона нещодавно подолала найскладніший етап", — коментує експертка.

Кеті спростувала теорію, що з'явилася раніше про те, що принцеса Уельська може більше ніколи не повернутися до тієї ролі, яка в неї була раніше.

"Я думаю, що спочатку це була боротьба, і я була дуже, дуже рада почути від більш ніж одного джерела, що вона нещодавно подолала найскладніший етап", — коментує експертка.

Нагадаємо, 23 березня у відеозверненні принцеса Уельська Кетрін повідомила, що у неї діагностували онкологічне захворювання, наразі вона проходить курс хімієтерапії.

Туга, любов та вдячність не згасають з роками: Олександр Пономарьов зворушливо звернувся до своєї покійної матері

середа, 26 червень 2024, 7:21

Український співак Олександр Пономарьов зворушливо звернувся до покійної матері. Виявилося, що 20 років тому саме 25 червня померла мама артиста Любов Анатоліївна. Тому у день роковин Пономарьов опублікував фото рідної людини на своїй сторінці в Instag...

Щасливі разом: Донька легендарний кіноактори Меріл Стріп здійснила камінгаут та показала свою дівчину

вівторок, 25 червень 2024, 22:15

33-річна дівчина наважилася розкрити свою орієнтацію, аби підтримати місяць прайду. . У своєму Instagram Луїза опублікувала фото, на якому постала з обраницею. Знімок донька Меріл Стріп доповнила смайликом у вигляді райдужного прапора та написом, що "...