Вперше за багато років: У Білому домі "завівся" кіт (фото)

У Білому домі вперше з часів адміністрації 43-го президента Джорджа Буша з'явився кіт.

Тварину, яка приєднається до німецької вівчарки президента Джо Байдена, назвали на честь рідного міста кота – Віллоу-Гроув. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на BBC.

Зазначається, що дружина президента, Джилл Байден, познайомилася з Віллоу ще на заході в Пенсільванії під час виборчої кампанії її чоловіка 2020 року, коли тварина сама заскочила на сцену. Втім, кота забрали до Білого дому лише зараз.

Відомо, що у Білому домі не було жодної кішки з часів адміністрації Буша, коли у 2009 році померла кішка Індія. Хоча собаки були частішими жителями Білого дому, кілька президентів також тримали кішок вдома, зокрема Білл Клінтон, Джиммі Картер і Джеральд Форд.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...