"Вперше зіткнулася з такою ненавистю": Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова звернулася до кіберполіції через атаку в мережі

Блогер Катерина Репяхова, концертний директор та четверта дружина музиканта Віктора Павлика, розповіла про проблеми, які виникли у неї через недоброзичливців, зазначають Патріоти України.

У Instagram вона опублікувала пост, у якому розповіла, що останні кілька днів їй довелося зіткнутися із великою кількістю негативу. «Усі ці дні, як у тумані… Я усвідомила, що вперше у житті зіткнулася з такою ненавистю у своєму житті. Найстрашніша істота планети Земля — людина. Людина здатна зробити стільки бід. Розпалити війни, примножити агресію, ненависть… Що рухає такими людьми?! Я бажаю кожному мирного неба над головою та світлих думок…» — написала блогер у своєму посту.

Раніше у пості вона розповіла, що кілька днів поспіль її рекламодавців атакували боти, через що вона не могла повноцінно запускати рекламні інтеграції у своєму блозі.

«МЕНЕ ХОЧУТЬ ЗНИЩИТИ. Мене, мою блогерську діяльність, мою працю, мою репутацію і всі мої вкладення в десятки тисяч доларів. Я почну з того, що я не маю ворогів і недоброзичливців. Крім однієї людини, яка не може пробачити мені мої успіхи і відкрито бажає моїй сім'ї все життя жити на орендованих квартирах. Але не спійманий – не злодій!

В чому суть. Хтось кілька днів поспіль атакує моїх рекламодавців ботами. Які наслідки цього всього ви можете бачити в каруселі. Але! Завдяки цьому випадку я зрозуміла, наскільки різні є люди. І я хочу сказати велике спасибі всім, хто мене підтримав! Спочатку у мене була істерика, сльози, нерви, страх. Але я взяла себе до рук. Чи не інстаграмом єдиним. Цей випадок чудова можливість створити свою справу за межами інстаграму.

У мене є багато ідей та можливостей (повірте, недоброзичливці)! Я завжди мріяла робити менше реклами, але великим брендам, які рекламують виключно своє ім'я або сайт, і це теж хороша можливість втілити в життя! Я знаю, що ця ситуація мене зробить лише сильнішою! І мою аудиторію у мене ніхто не забере", - розповіла Репяхова.

У сторіс Репяхова розповіла, що вони з чоловіком подали заяву до кіберполіції.

Дружина Віктора Павлика подала заяву до кіберполіції (Фото: instagram.com/repyahovakate)

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...