Впізнати важко: Слава Камінська показала, як виглядає після пластичних операцій

Українська співачка Слава Камінська вийшла на зв'язок після того, як їй зробили дві пластичні операції. У своєму Instagram артистка показала, який відтепер має вигляд. Спочатку виконавиця опублікувала кадри, які були зроблені вночі, коли вона лежала в лікарняній палаті. Зміни на обличчі знаменитості помітити складно, але одразу кидається в око, що синці ще не загоїлися. Славі вже зняли спеціальні пов'язки.

Слава Камінська / © instagram.com/babaslavka

"Ще маленький синець", – поділилася Слава.

Слава Камінська / © instagram.com/babaslavka

Згодом Камінська показала, як прогулювалася вулицями міста. Артистка одягла салатовий костюм, панамку та сонцезахисні окуляри.

Слава Камінська / © instagram.com/babaslavka

Зазначимо, що Слава Камінська тримає інтригу та конкретно не розповідає, на які саме пластичні операції наважилася. Раніше вона натякала, що лягла під ніж пластичного хірурга, щоб вдосконалити бюст. Також співачці зробили операцію на обличчі в зоні очей.

Нагадаємо, раніше американська акторка Меган Фокс відверто розповіла про свої пластичні операції. Зірка Голлівуду зізналася, що змінювала у своєму тілі, а також що ще хотіла б удосконалити.


"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...