"Вподобайки для зайки": Олю Полякову в рожевому латексі розкритикували за вульгарні танці (відео)

Популярна співачка Оля Полякова, яка нещодавно розповіла про секс з чоловіком на 17 році шлюбу, наразі спантеличила своїх фоловерів, повідомляють Патріоти України.

На своїй сторінці в TikTok виконавиця запостила відео, де дивакувато танцює на камеру. У ролику зірка постала у латексному комбінезоні рожевого кольору та з вушками зайчика. Оля покрутилася, випнувши сідниці.

"Вподобайки для зайки", – написала знаменитість.

У коментарях дещо шоковані юзери негативно висловилися про танець артистки.

  • Дайте нові очі
  • Мені страшно
  • Жах
  • Ці рухи мають максимально дивний вигляд

Втім, деякі шанувальники залишили компліменти: "Класний костюм", "Олю, ти знаєш, що ти найкраща", "Ви дуже красива та розкішна".

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...