Вражаюча красуня: 40-річна онучка Григорія Чапкіса у відвертій сукні приголомшила фігурою (фото)

Онучка легендарного українського хореографа Григорія Чапкіса, відома італійська акторка Анна Сафрончик захопила розкішним виглядом, повідомляють Патріоти України.

На сторінці в Instagram, де за життям артистки спостерігають понад пів мільйона фанів, знаменитість запостила серію фото у доволі відвертій сукні. Анна постала у вбранні, розшитому камінням, з декольте, вирізами та білою спідницею з екстремальним розрізом до стегна.

Свій образ зірка доповнила прикрасами, укладанням та ефектним макіяжем.

Для перегляду гортайте праворуч

Користувачі були приголомшені красою та витонченою фігурою Сафрончик. У коментарях фоловери залишили низку компліментів.

  • Фантастична
  • Королева краси
  • Ти неймовірна
  • Божественна краса

Зауважимо, Анна Сафрончик народилася в Києві. Майбутня артистка у 13 років переїхала до Італії разом із мамою, де побудувала кар’єру акторки. Зокрема, знаменитість знялася таких стрічках "Протилежності притягуються", "Заплутана історія" та серіалі "Донька Елізи: Повернення до Рівомброза".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...