Вражаюча цифра: Олександра Заріцька розповіла, на скільки схудла за рік

Українська співачка Олександра Заріцька в черговий раз похвалилася результатами свого схуднення. За рік зірка скинула 30 кілограмів зайвої ваги, інформують Патріоти України.

Її трансформація почалася на проекті "Танці з зірками". Тоді артистка почала худнути, щоб її партнеру Юрію Мєшкову було легше робити з нею підтримки. Після вильоту з шоу вона продовжила займатися спортом і сидіти на дієті.

При цьому на відпочинку в Грузії дівчина трохи розслабилася. Але вже по приїзду до Києва відновила заняття танцями. "Це фізичні навантаження. Зараз знову починаю займатися танцями, по три-чотири години тричі на тиждень. Ненавиджу цифри, але вже за рік мінус 30", - зізналася Заріцька в програмі "Неймовірна правда про зірок".

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...