Вражаюче елегантна та вдягнена провокаційно яскраво: Вагітна дружина Бориса Джонсона сходила до Колізею (фото)

В Італії відбувається саміт G20 – це перша особиста зустріч лідерів найбільших економічних держав з початку пандемії COVID-19. Дружини світових лідерів у межах зустрічі "великої двадцятки" відвідали древній Римський Колізей в Італії. Серед них була вагітна дружина прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона – Керрі Джонсон, повідомляють Патріоти України.

Жінка мала дуже стильний вигляд. На ній був червоний жакет від Zara та чорна сукня довжини міді з квітковим червоним принтом та високим розрізом. Цю сукню Джонсон взяла в оренду в De La Vali. До речі, Керрі - заощадлива дружина. Вона часто не купує речі, а бере їх в оренду. Аутфіт Джонсон доповнила слінгбеками Zara із плетінням.

Волосся вона уклала в гарні локони і надягла на обличчя чорну маску.

До речі, пані Джонсон любить червоний колір. Її часто можна побачити у вбраннях цього кольору. Наприклад, вона виходила у світ у схожому червоному жакеті, а також у червоній вільній сукні.



Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...