Вражаюче гарні та щасливі: Внучка і невістка Софії Ротару показали, як проводять відпустку (фото)

Поки легендарна українська співачка Софія Ротару готується до святкового концерту в День Незалежності України, її родичі продовжують розслаблятися під ласкавим небом Італії. Так, невістка співачки Світлана Євдокименко розмістила в своєму Instаgram кілька фото, на яких показала, як проводить відпустку з дочкою-красунею, передають Патріоти України.

На одному зі знімків Світлана і Сонечка позують на фоні причалу.

Для виходу в світ невістка Ротару обрала сукню з квітковим принтом. Сонечка, в свою чергу, постала в яскраво-рожевому вбранні і круглих сонцезахисних окулярах.

Шанувальники були в захваті від нового фото Світлани Євдокименко зі спадкоємицею. Фанати тут же взялися коментувати знімок і писати компліменти на їхню адресу.

«Світлі та милі! Сонячне літо!»; «З глузду з'їхати, де вас таких гарних роблять?!»; «Чудової вам відпустки», - пишуть вони.

Раніше Світлана показувала, як вони з дочкою зробили "похід" місцевими визначними пам'ятками.

Також разом зі своїми дівчатами в Італії перебував і Руслан Євдокименко — чоловік Світлани. Але зараз він знову зайнявся своїми безпосередніми обов'язками, допомагаючи Софії Ротару організовувати виступи.


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...