Вражаюче відверта та розкішна: Представниця України на "Міс Всесвіт" показала вечірню сукню для конкурсу (фото)

Українка Єлизавета Ястремська показала вечірнє вбрання для фіналу міжнародного конкурсу "Міс Всесвіт-2020", який відбудеться в Майамі (США) вже цієї неділі, 16 травня, повідомляють Патріоти України.

Переможниця "Міс Україна Всесвіт-2020" опублікувала в Instagram дві фотографії, на яких зображена у розкішній червоній сукні українського модного дому Maxima. "Моя вечірня сукня для виходу на сцену фіналу 69-го конкурсу "Міс Всесвіт", - написала Єлизавета.

За словами дизайнерів вбрання, ця сукня найскладніша з усіх, які вони коли-небудь шили. "Не в технічному плані. В плані мегавідповідальності, - зазначили автори. - Так, ми брали участь у безлічі конкурсів. Але ... По-перше - тоді ми захищали тільки своє ім'я. Так, ми представлялися як український бренд, але тут, по суті, чемпіонат світу. І від твоєї роботи залежить і результат роботи великої команди, і честь країни. І, найголовніше, велика мрія найгарнішої дівчини Єлизавети Ястремської. І ти можеш підвести або ж ... стати фартовим".

"А по-друге - сукня для дизайнерських конкурсів та сукня для конкурсу "Міс Всесвіт" це як шити для червоної доріжки Grammy та Oscar. Для Grammy ти можеш пошити що завгодно, а ось доріжка Oscarа диктує свої правила. Тут особливо не поепатуєш", - підкреслили автори наряду.

У фіналі міжнародного конкурсу Єлизавета Ястремська вийде на сцену в декількох образах: вечірньому вбранні, коктейльній сукні, купальнику та національному костюмі України під назвою "Душа-Витинанка".


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...