Врятувала випадковість: Соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя зізнався, що ледь не загинув на фронті

Український співак, соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який з перших днів війни пішов у ТРО захищати країну від російського агресора, зізнався, що мало не загинув на фронті. Він потрапив під ракетний удар. Про це зірка розповів телеканалу СТБ. За словами артиста, його врятувало банальне запізнення, передають Патріоти України.

"Ми перебазувалися з однієї позиції на іншу, але витратили додатковий час на збирання речей. В результаті ми опинилися на точці прибуття на 30 хвилин пізніше. І протягом цих хвилин на нове місце нашого базування була випущена ракета. На щастя, в ціль вона не потрапила. Вибух взяв на себе білборд на трасі. Все це сталося за 20 хвилин від нашої нової локації, яку б просто рознесло на шматочки при влученні", – згадав Тополя. Відомо, що зараз співак захищає Харківщину. За його словами, там ще "гаряче" і багато прихильників "русского міру".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...