Врятувало диво: Ектор Хіменес-Браво шокував розповіддю про те, як ледь не загинув

Відомий колумбійський шеф-кухар та український ведучий Ектор Хіменес-Браво розповів моторошну історію про те, як ледь не загинув, передають Патріоти України.

Ектор пригадав, що це сталося 2006 року. Тоді він готував страви для політичних лідерів на саміті Великої вісімки (ред. – до складу саміту ще входила Росія). Так, ведучий викликав собі таксі, адже дуже запізнювався. Чекати на автобус у нього не було часу. Тільки-но Ектор від'їхав від зупинки, вона вибухнула.

"Наступні 30 секунд минули дуже сумбурно: під'їжджає авто, я сідаю на заднє сидіння, подумки благаю водія їхати швидше. Аж раптом на собі відчуваю вибухову хвилю", - розповів Ектор.

Так його пунктуальність врятувала йому життя. Відтоді зірка зізнається, що більше не запізнюється. Загалом, кухар говорить, що тричі опинявся на межі між життям і смертю. Втім, більш детально про інші два випадки він вирішив не розповідати.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...