"Вродливі жінки високими не бувають!": Леся Нікітюк відповіла на висловлювання блогера Дурнєва з приводу її зросту (відео)

Ведуча Леся Никитюк відповіла блогеру Олексію Дурнєву на висловлювання про її зріст. На своїй сторінці в Instagram Никитюк опублікувала вирізку з ролика Дурнєва і свою відео-відповідь, передають Патріоти України.

«Метр вісімдесят три (про зріст - ред.)! Вибачте, це тільки на залізниці працювати. Всі вродливі жінки невисокі», - говорить Олексій Дурнєв.

У відповідь Леся прикріпила відео, в якому вона використовує фільтр, що «перетворив» її на провідницю. У ролику вона передала привіт Маші Єфросиніній, Каті Осадчій і Олі Поляковій, які також відомі високим зростом.

«Дорогі друзі, я думала ми давним-давно живемо в толерантному суспільстві, якому не з руки ображати людей через вагу, зріст, колір шкіри! Але серед нас, на жаль, є людина, яка в своїх відео не називає моє ім'я, закриває моє обличчя ... але зараз він перейшов усі межі ... Опущуся на секунду до твого рівня гумору і скажу так, щоб тобі було зрозуміло: ти зі своїм зростом бачив тільки пілотку провідниці!», - написала Леся Нікітюк.

У коментарях ведучу підтримали підписники, серед яких солістка групи KAZKA Олександра Зарицька.

Дівчина з обкладинки, або 20 років по тому: Катерина Осадча показала себе на початку кар'єри (фотофакти)

п’ятниця, 10 травень 2024, 1:45

Українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядала на початку своєї кар'єри. . Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що атмосфера навколо Євробачення 2024 нагадує їй час, коли вона починала працювати над програмою Світське ж...

Відмовляється самостійно ходити: Дружина Віктора Павліка вперше розповіла про розлад в їхнього 2-річного сина і назвала діагноз

четвер, 9 травень 2024, 17:30

Дружина українського співака Віктора Павліка – блогерка та бізнесвумен Катерина Реп'яхова – поділилася радісною новиною. Зокрема, у 2-річного сина подружжя затримка мовлення. Також Катя раніше жалілася, що хлопчик відмовляється самостійно ходити. Нареш...