Все ближче до нового материнства: Осадча з'явилася в яскраво-рожевому костюмі з кругленьким животом

Вагітна Осадча з'явилася в модному в цьому сезоні костюмі

Українська телеведуча Катерина Осадча вийшла в світ у трендовому костюмі яскраво-рожевого кольору. Літнє вбрання вона доповнила класичною білою сорочкою.

На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала відповідний кадр. Жінка при надії позувала з кругленьким животом, проте вільний аутфіт вигідно це приховав. Телеведуча підкреслила образ за допомогою акуратних сережок, а також кросівок, які були підібрані в тон до сорочки.

"Літо в місті! Я так люблю гуляти по місту... Порадьте улюблені тераси та секретні місця в Києві і не тільки, будемо випробовувати нові маршрути", – звернулася знаменитість до своїх шанувальників.

Осадча позувала в костюмі.

"Дуже красиво", "Чудова", "Дуже яскравий і модний костюмчик", "Як завжди шикарно виглядаєте!", "Ви дуже красива", "Красуня! Але спочатку я подумала, що Катя меблі переставляє! Здоров'я, кохання, радості бажаю!" – пишуть у коментарях захоплені підписники.

Коментарі фанатів.
Коментарі фанатів.

Катерина Осадча – українська журналістка і телеведуча, модель. Ведуча програми "Світське життя" на телеканалі "1+1". У шкільні роки працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, у 18 років повернулася в Україну.

Володимир Остапчук, Катерина Осадча та Євген Кот
Осадча показала фото з літака

Осадча показала фото.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...