Все дуже просто! Переможниця "Холостяка 11" дала поради з харчування для схуднення

Переможниця " Холостяка 11 "Анна Богдан не приховує, що після розлучення з колишнім чоловіком вона "заїдала" стрес і в підсумку поправилася на 16 кілограмів. Однак дівчина змогла привести себе у форму і зараз виглядає просто приголомшливо. Обраниця Михайла Заливако із задоволенням ділиться в мережі секретами свого перетворення, передають Патріоти України.

Так, Анна розповіла в Instagram, яка система харчування допомогла їй скинути зайве і підтримувати фігуру. Турагент супроводила пост ефектним чорно-білим знімком. Богдан детально повідала про свій нелегкий шлях до красивого тіла - а почати варто обов'язково з харчування.

Для початку зірка проекту звернула увагу на те, які продукти найбільше впливають на фігуру.

"Я не буду розписувати меню, але нагадаю які продукти впливають на нашу фігуру:
- солодке - цукор, тортики, пироженки, печеньки і т. д.. Я наприклад, відмовилася від цукру в чаї і каві.
- алкоголь, особливо пиво. Можна келишок білого сухого вина, але не пляшку
- смажені продукти, особливо м'ясо, копченості, фастфуди
- борошняне
- консервовані продукти
- будь-які види газованої води
- солона/гостра їжа
Якщо ви любитель як слід посолити, то постарайтеся кожен раз зменшувати собі дозування, і незабаром ви звикнете вживати менше солі. Це, звичайно, не весь список, але напевно самі основні продукти", - зазначила Богдан.

Дівчина порадила відмовитися від шкідливого, або хоча б максимально скоротити його кількість в раціоні. Також можна замінити деякі продукти на більш корисні аналоги.

"Особисто моя думка, що не можливо відмовитися від усіх спокус їжі, але можна навчитися вживати їх меншу кількість і не зловживати. Потрібно розставити свої пріоритети, від чого можете відмовитися - відмовтеся, а від чого важко, то як мінімум зменшіть їх споживання. А тепер пару порад, чим замінити деякі продукти. Всі ми любимо солоденьке, і від нього дуже складно відмовитися. Ну, принаймні мені. Але не все солодке під забороною, можна їсти чорний шоколад (але не кілограмами), спеціальні фітнес батончики, зефір (але я його не люблю). У літній період замініть чаювання з печеньками на перекус з фруктів. У зимовий період, можна їсти сухофрукти і мед. До речі, медом можна замінити цукор", - дала рекомендації Анна.

Наостанок обраниця Холостяка розкрила ще кілька лайфхаків для здоров'я і стрункої фігури, які допомогли їй, і нагадала про водний баланс.

"Що стосується основних страв, в принципі можна їсти все, якщо правильно приготувати. Наприклад, з'їсти куряче філе відварне - корисно, або ж куряче філе смажене до золотої скоринки - не корисно. Їжте побільше салатиків, особливо зараз сезон (взимку квашену капусту). І ще найважливіше! Потрібно пити воду! Без газів, просту воду, можна з лимончиком. А влітку вода, лимончик, м'ята і лід, саме те. Водний баланс - це запорука Вашого успіху", - поділилася Богдан.

Не забула вона і про перекуси. "І моя маленька порада. Якщо між перкусами і повним прийомом їжі є невеликий голод, то не потрібно брати цукерку або печеньку, випийте стаканчик води. Це може бути просто спрага, її часто плутають з голодом, і через це поправляються",-підсумувала кохана Заливако.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...