"Все має скластися добре": Ломаченко вперше докладно висловився про війну в Україні

Колишній чемпіон світу з боксу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко поділився своєю думкою про повномасштабну війну в Україні, яку розв'язала РФ. 34-річний боксер розповів, що він був у Греції, коли дізнався новину про початок війни в Україні, передають Патріоти України.

"Я ніколи не вірив, що переживу війну в моєму житті. Це жахливо. Це дуже жахливо. Коли війна почалася, я був у Греції. Я не міг повернутися додому, тому що всі рейси були скасовані. Це була дуже довга подорож. Я полетів до Румунії, після цього я поїхав машиною до річки, сів на човен і повернувся додому.

Це був другий день війни. Наступного ранку я відправився до військових, отримав зброю, одяг, почав готуватися до війни. Для себе я зрозумів, що не можу покинути будинок, мою країну. Просто забуваєш про свої цілі і мрії.

Твій розум зосереджений на сім'ї, на оточуючих тебе людей. Для того, щоб зберегти життя. Ніхто не зрозуміє цього, поки сам не пройде через це. Дуже важко, коли лягаєш спати і чуєш сирени, біжиш в підвал. І ніхто не знає, як довго там доведеться залишатися. Цей момент змінює життя в країні.

Коли ти доросла людина, ти розумієш цю ситуацію, ти можеш пристосуватися до війни. Але діти... Перші два-три місяці було захоплено велику кількість міст і населених пунктів в нашій країні. І розуміння, що буде далі, не було.

Але настав момент, коли ситуація начебто почала прояснюватися, нашим військовим вдалося відбити території. Ми пішли в наступ. Тоді вже стало зрозуміло, що все має скластися добре", - розповів Ломаченко в інтерв'ю Top Rank Boxing.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...