"Все можуть королі": Принц Вільям кваліфікувався на кухаря фастфуду (фото, відео)

41-річний принц Вільям об'єднався з командою Sorted Food, яка має понад 2,7 мільйона підписників на YouTube і виступає за екологічно безпечні харчові рішення та експерименти з гаджетами, щоб привернути увагу до роботи трьох переможців премії William's Earthshot Prize, кульмінацією якої стало створення бургера Earthshot на рослинній основі. Про це пише People.

У новому епізоді принц Вільям з'явився на кухні Sorted Food.

Пояснюючи свій екологічний проєкт, принц Вільям сказав: "Я не знаю, чи чули ви, хлопці, про премію Earthshot Prize, але це ініціатива, яку я розпочав приблизно два роки тому, хоча на її створення пішло майже чотири роки. Він задуманий як екологічна премія, спрямована на вирішення найсерйозніших екологічних проблем у світі".

У межах партнерства вони розробили бургер Earthshot, який був приготований з тепличних овочів Kheyti, його створювали на переносній плиті з більш чистим горінням і запаковували у коробку, що біологічно розкладається.

Придумавши гамбургер Earthshot, принц Вільям приєднався до хлопців у фургоні з їжею, щоб подати страву — на превеликий подив їхніх клієнтів. На додачу до відгуків клієнтів про важливість екологічно чистих продуктів харчування та упаковки, бургер на рослинній основі отримав схвальні відгуки.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....