"Все на часі": Відомий український співак висловився про свої заробітки під час війни та виступи для депутатів

Український співак MELOVIN розповів про свої гонорари з початку повномасштабного вторгнення, передають Патріоти України

Як зізнається артист, війна внесла корективи у заробітки. Тож, вони стали дещо меншими у порівнянні з довоєнним періодом. Тим не менш, MELOVIN не бідкається, адже має запити на приватні виступи.

"Я не маю якихось нечуваних гонорарів. І моє життя зовсім не таке, як було до повномасштабної війни. Не заробляю багато, але вистачає. З'являються запити на комерційні виступи. Останній корпоратив – весілля – був у Львові. Люди продовжують жити, і я не вважаю, що святкувати особисті свята зараз недоцільно. Все на часі – емоції, любов ", - зізнався співак в інтерв'ю oboz.ua.

Водночас зірка додає, що через непрості часи він може погодитися на виступ і у заможних людей чи депутатів. Проте все ж є один нюанс. На його думку, дуже важливим у такому випадку є лише відсутність росіян серед таких замовників його виступів. На решту хейту від юзерів MELOVIN реагувати не збирається.

"Треба сказати відверто: інколи нам доводиться не перебирати, де виступати. Дай Бог, щоб було замовлення. Бо кожна команда – це сім'ї. Ніхто, окрім нас, про них не подумає. Тому я не відмовлюся виступити у депутатів чи в якихось дуже заможних українців з однієї причини: за мною стоять люди. І чхати я хотів на хейт. Аби не у росіян виступати – от така моя позиція. Нас запрошували – так, було таке. Наші, українці. Але ми дізнавалися, що там будуть росіяни, і відмовлялися від пропозицій. Не заслуговують росіяни чути українських співаків. Вони гідні лише отримати квитки на концерт Кобзона", – пояснив знаменитість.

"Вигадки від початку до кінця": Росіяни розмріялися про концерт Алли Пугачової в Росії та зганьбилися на брехні

середа, 7 серпень 2024, 9:26

Росіяни видали порцію брехні про великий сольний концерт у Росії російської співачки Алли Пугачової, яка засудила війну в Україні та живе в Ізраїлі, передають Патріоти України. Пропагандисти почали поширювати фейкові новини, мовляв, виконавиця планує ц...

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...