"Все одно Алла чудово виглядає!": Пугачова без перуки прийшла подивитися спектакль з онуком у головній ролі (фото)

Нікіта Пресняков зіграв головну роль у виставі "Безіменна зірка".

Онук Алли Пугачової Нікіта Пресняков зіграв головну роль у виставі "Безіменна зірка". Подивитися гру онука прийшла його зіркова бабуся, її зовнішній вигляд викликав хвилю захоплених оцінок у мережі. Знімок з 72-річною Пугачовою опублікувала в Instagram співачка і дружина Ігоря Ніколаєва Юлія Проскурякова, передають Патріоти України.

На фото можна побачити, що Пугачова прийшла на спектакль у в'язаному світшоті й світлих молодіжних джинсах. На її голові немає звичної перуки й можна побачити її справжнє волосся. "Це спектакль-мюзикл, яскравий, музичний з драматичними нотками! Прекрасний післясмак, позитивні емоції, віра у свою мрію, багато музики, пісень і танців!!! Рекомендую!", - пише Проскурякова.

У коментарях під фото користувачі захопилися зовнішністю і стилем Пугачової. "Аллочка Борисівна як завжди незвичайна красуня!", "Алла Борисівна, все цвіте, така молодіжна, стильна, струнка!", "Уявляю в якому захваті були артисти, коли побачили Аллочку Борисівну", "Алла чудова", - написали вони.


"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...