"Все одно дивимося з посмішкою в майбутнє": Ані Лорак після інтерв'ю в Україні скасувала концерти в РФ

Опальна співачка Ані Лорак повідомила у своєму інста-блозі, що заплановані концерти у Воронежі, Краснодарі та Ростові-на-Дону скасовуються, передають Патріоти України.

"Іноді життя вносить свої корективи, але ми все одно дивимося з посмішкою в майбутнє і йдемо тільки вперед", - написала Лорак.

Також вона додала, що обов'язково дасть концерти в цих російських містах, тільки трохи пізніше. Крім того, Лорак зазначила, що осінь - це ідеальний час для обмірковування планів. "Моя улюблена пора року - осінь. Люблю багато гуляти і будувати плани", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак вперше за сім років розповіла, чому вона виступає в РФ. Артистка намагалася виправдати свій вибір, проте вона ще сильніше себе "зарила" словами про те, що і далі гастролюватиме в Росії.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...