Все одно вона надзвичайно гарна: Як виглядає секс-символ 1980-х Мішель Пфайффер зараз (фото)

Легенда Голлівуду та секс-символ вісімдесятих Мішель Пфайффер рідко з'являється на публіці та веде досить відокремлений спосіб життя. Голлівудська знаменитість лише іноді радує своїх шанувальників новими знімками на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Нещодавно акторці виповнилося 63 роки, і свій вік вона ніколи не приховувала. Більше того, Пфайффер відноситься до тих знаменитостей, хто виступає категорично проти пластичних операцій, а також не соромиться показати своє обличчя без макіяжу. Мало хто знає, що актриса, як і раніше, у строю і постійно зайнята в нових проектах. У 2022 році вийде картина за її участю «Людина-мурашка та Оса: Квантоманія». Однією з останніх яскравих робіт Мішель можна вважати роль у фільмі «Вбивство у Східному експресі».
Зараз акторка нечасто дає інтерв'ю і намагається більше часу проводити із сім'єю. Примітно, що 28 років тому актриса удочерила маленьку дівчинку, оскільки в неї не було своїх дітей, але рівно через рік народила сина.Зараз Мішель щаслива у шлюбі зі сценаристом Девідом Келлі. Звичайно, за останні роки актриса змінилася, але, як і раніше, залишається надзвичайною красунею.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...