Все пішло не за планом: Легендарний футболіст запустив пряму трансляцію під час сексу

Триразовий чемпіон Національної футбольної ліги (НФЛ) Шеннон Шарп опинився в центрі скандалу, передають Патріоти України.

Іменитий спортсмен запустив пряму трансляцію в Instagram під час сексу. Одразу після інциденту Шарп заявив, що його акаунт зламали, проте згодом розповів, що випадково почав трансляцію.

«Очевидно, мені ніяково. Я людина надзвичайно закрита, мені ніяково з низки причин, коли одна з найінтимніших подробиць мого життя стає надбанням усього світу», — сказав Шарп у відео, опублікованому на його YouTube-каналі Nightcap.

За словами Шеннона, він дізнався про трансляцію тільки після дзвінків від друзів.

"Попереду ще довгий шлях": Принц Вільям прокоментував стан хворої на рак Кейт Міддлтон після закінчення хіміотерапії

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:54

Принц Уельський поділився свіжими новинами про стан здоров'я його дружини Кейт Міддлтон, хворої на рак. Нещодавно герцогиня заявила, що завершила 9-місячний курс хіміотерапії. Вільям відвідав громадську початкову школу "Швейцарська долина" в Лланеллі, ...

Прямо пропонували інтим: СолоХа розкрила пікантну деталь кастингу в один із найпопулярніших гуртів України

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:28

Українська співачка СолоХа, відома своїми піснями "Смайлик-кохайлик", "Булочка" і "Омана", зізналася, що їй надходила пропозиція від продюсера Дмитра Костюка стати учасницею популярного співочого гурту 2000-х "ВІА Гра". Утім, на той час 19-річна артист...