"Все почалося з панічних атак": Мішина розповіла, як потрапила в психлікарню - це зводило з розуму

Українська актриса кіно і театру Ксенія Мішина зізналася, що в 18-річному віці потрапила в лікарню з психічними розладами. У той час її довгий час мучили панічні атаки, апатія до життя і високий тиск. На своїй сторінці в Instagram екс-холостячка розповіла, що все почалося з панічних атак, передають Патріоти України.

"Я сиділа за партою, в аудиторії економічного університету і щиро не розуміла навіщо я тут. Вже тоді я усвідомлювала, що мені абсолютно нецікаво те, що відбувається. Ні університетські події, ні хороші оцінки, ні знання - нічого не чіпляло мою увагу. У якийсь момент я зловила себе на думці, що я дивлюся на все як-ніби з акваріума", - поділилася актриса.

Тоді Мішина думала, що їй не світить приголомшлива професія, якою вона б насолоджувалася. "Як зараз пам'ятаю день, який провів межу і вимкнув світло в моєму маленькому акваріумі. Я купила в університетській їдальні чорну каву і вже через годину мені стало погано. Я прийшла додому і до вечора мучилася не розуміючи, що зі мною і чому так страшно. Увечері мама відвела мене в поліклініку і там виявили високий тиск", - поділилася Ксенія.

Саме з того моменту її життя перекинулася з ніг на голову: у майбутньої зірки почалися панічні атаки. "Я дізналася, які бувають страхи у людей: страх смерті, страх життя, страх всього! До мене щодня приїжджали швидкі та знижували тиск, заспокоюючи мою психіку, яка ніяк не хотіла працювати на мене. Ні на одне питання в моїй голові не було відповіді. Порожнеча. Це гірше, ніж акваріум, цей вакуум зводив з розуму. Батьки возили мене по лікарнях, але всі життєві показники були в нормі. У підсумку я опинилася в психлікарні, де лікар сказала, що я не їх пацієнт і направила до психотерапевта", - підсумувала актриса.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...