"Все прекрасно": Огнєвіч спокусила фото в латексі і провела новорічний вікенд з Тарапатою (фото, відео)

"Холостячка 2" Злата Огнєвіч після розставання з переможцем проекту бізнесменом Андрієм Задворним приходить до тями і з задоволенням спілкується з ще одним учасником шоу, фаворитом глядачів підприємцем Максимом Тарапатою, зазначають Патріоти України.

Чоловік став для неї підтримкою у непростий період, і молоді люди дуже зблизилися поза камерами. Так, вони навіть провели разом Новий рік і зустріли свято сім'ями! Про це Злата розповіла в Instagram Stories, але більш красномовним і балакучим виявився Тарапата, який розсекретив у "сторіс" подробиці.

А ось 2 грудня співачка дала концерт в одному зі столичних івент-холів, куди прийшли її підтримати сестра Юлія з нареченим, батьки Анна і Леонід, а також Максим Тарапата з двоюрідними сестрами Олександрою та Іванною. Він підтвердив, що відзначав Новий рік "у тому ж складі".

Злата в гримерці зізналася ведучому вечора Анатолію Анатолічу, що спочатку відсвяткувала з батьками, а потім повеселилася на вечірці в Жовтневому палаці, куди, до речіІ, ненадовго навідався і переможець "Холостячки 2" Андрій Задворний. Але компанію Златі в новорічну ніч склав інший чоловік - Максим Тарапата!

"Це було божественно, феєрино. У мене все прекрасно!"- коротко і з посмішкою заявила артистка. Також в кадр потрапило зізнання Огнєвіч зі сцени про те, як у неї йдуть справи на особистому фронті. "По-різному, як у житті", - з посмішкою заявила співачка, показавши жестом "американські гірки".

"Вся сім'я сьогодні в зборі. Випиваємо за новий рік в такому прекрасному колі", - підписав теплі кадри Максим. Батьки співачки розташувалися за іншим столиком, ближче до сцени, але незабаром до них приєдналася весела молодіжна компанія.

Пізніше чоловік залишив кілька інригуючих постів з натяками і завуальованим зізнанням у коханні. На одному з кадрів можна побачити співаючу на сцені Злату і підпис до ролика: "щоб цього року кохані люди завжди були поруч".

А ось Огневич побалувала шанувальників новою гарячою фотосесією. Співачка позувала в яскраво-помаранчевому корсеті і чорних лакових легінсах. В якості прикраси - масивне кольє з каменів.

Співачці створили незвичайний макіяж очей з трендовими стрілками, волосся укладене в нарочито недбалі морські локони, що додало образу природну спокусливість.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...