Все таки разом? "Холостячка" Мішина з Еллертом показали, як веселяться в компанії Рибака і його дівчини (відео)

Українська акторка Ксенія Мішина вирушила разом зі своїм коханим Олександром Еллертом в Одесу, де зустріли ексучасника шоу і колишнього претендента на серце "Холостячки" Андрія Рибака разом зі своєю дівчиною, через яку він покинув проєкт, передають Патріоти України.

В Instagram-stories Мішина опублікувала кілька відео, де вони весело провели вечір – побували в ресторані, випили коктейлі, а пізніше співали в караоке, перебуваючи в ліфті. У роликах видно, що попри конфлікт під час "Холостячки", Мішина залишилася в хороших стосунках з Андрієм Рибаком і його дівчиною.

Нагадаємо, що в романтичному шоу "Холостячка" на каналі СТБ українська акторка Ксенія Мішина вибрала у фіналі Олександра Еллерта. Всього на її серце було 16 претендентів. Закохані почали жити разом уже на третій день після завершення реаліті-шоу. Також із ними живе 8-річний син Ксенії Платон.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...