"Все тільки на довірі має бути": Світлана Білоножко розповіла, чи були у її шлюбі зради

Відома співачка Світлана Білоножко розповіла, чи були у її шлюбі з Віталієм Білоножком зради. Про це пише РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на інтерв'ю зірки Славі Дьоміну, передають Патріоти України.

На провокаційне запитання Дьоміна, що зробила б Світлана, якби дізналася про зраду, вона спокійно відповіла, що не побігла б відразу в РАЦС розлучатися. Вона наголосила, що не хотіла б про це знати.

"Все тільки на довірі має бути. Якщо ти не довіряєш, ревнуєш і сходиш з розуму - це погані стосунки", - зазначила вдова Білоножко.

У той же час вона весь час хотіла уникнути в розмові теми подружньої зради, але Дьомін не давав цього зробити.

"Мені часто говорили: "Там Віталік каву з кимось п'є", а я знаю, що для мене головне. На телебаченні не можна розпорошуватися так нервово, психи якісь чи там ще щось. Не можна. Потрібно берегти свій внутрішній стан .До людей необхідно виходити спокійною, врівноваженою, показувати їм приклад, як потрібно", - зазначила Світлана.

Також вона наголосила, що всі були шоковані, коли вона так спокійно реагувала на різні чутки про чоловіка.

Читайте також: Дружина Білоножка вперше розповіла про його серйозні бійки з Ющенком: "У нього ножові поранення"

"Для вас було найголовнішим, що він повертався додому?" - запитав Дьомін.

"Звичайно, він завжди повертався", - розповіла співачка.

Далі Світлана Білоножко відверто розповіла, що й сама якось дивилася "на ліво".

"Віталик це відразу ж відчув. В одну секунду відчув", - розповіла артистка, наголосивши, що вони з покійним чоловіком дуже добре відчували один одного.

У той же час на запитання Дьоміна про те, чи стало б для співачки розлучення кінцем життя, вона відповіла, що ні.

"Я не терпіла б, якби було зовсім ніяк. Терпіти я не буду", - зазначила вона.

Крім того, у відносинах пари весь час були емоційні гойдалки, але, як наголосила Білоножко, це "вони були не злі".

"Колись Віталій навіть стільчиком у мене кинув... Але він знав точно, що я така спортивна, що він не потрапить, що я відхилюся. Однак так уже емоції зашкалювали", - з усмішкою на обличчі пригадала вона.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...