Все заради грошей: Зірка "Татусевих дочок" відмовилася від України, щоб отримати посаду в Московському театрі

Актриса Нонна Гришаєва народилася і виросла в Одесі. Свою кар'єру в театрі і в кіно Нонна починала саме в Україні - в п'ятирічному віці вперше зіграла в кіно, а в 10 років вийшла на театральну сцену. Однак Гришаєва вирішила, що хоче жити і працювати в Росії - туди вона переїхала після розпаду Радянського Союзу. Розповідаємо, як і де зараз живе Українка, яка зрадила батьківщину, передають Патріоти України.

Біографія Нонни Гришаєвої

21 липня 1971 народилася в Одесі. У п'ятирічному віці вперше зіграла в кіно - знялася у фільмі "Фотографії на стіні". Після школи вступила до Щукінського училища в Москві, але мама наполягла, щоб після закінчення Нонна повернулася до Одеси. Будучи на третьому курсі молода Гришаєва знайшла свою першу роботу і почала розвиватися в якості актриси.

Нонна Гришаєва працювала діджеєм на радіостанції "Срібний дощ", знімалася в серіалах "Люба, діти і завод", "хто в домі господар", "Конвалія срібляста", пробувалася на головну героїню в серіал "Моя прекрасна няня", але не пройшла.

Багатьом Нонна Гришаєва запам'яталася по ролі Людмили Васнецової - мами в серіалі "Татусеві дочки". Згідно з сюжетом, на Сергія Васнецова випало виховання п'ятьох дочок, коли його дружина полетіла до Канади будувати особисте життя з відомим хокеїстом. Однак потім вони розлучилися і жінка повернулася в сім'ю.

Нонна Гришаєва в серіалі "Татусеві дочки", праворуч - актриса Мирослава Карпович / скріншот

Що Нонна Гришаєва сказала про війну в Україні

Актриса практично не давала ніяких коментарів з цього приводу, проте на прохання шанувальників одного разу вона все ж зашифрувала своє послання в метафорах. Так, Гришаєва заявила, що "любить і тата, і маму, і не хоче, щоб тато бив маму, при тому, що вона його зрадила".

Нонна не уточнила, яку з країн вважає "зрадницею", проте тут явно простежуються кремлівські наративи про те, що Україна і Росія - одна "родина".

Нонна Гришаєва зараз

Актриса, яка народилася в Україні, цинічно продовжує жити і працювати в Москві. Зараз вона займає посаду художнього керівника в Московському обласному театрі юного глядача.

Відзначимо, що в 2023 році у Росії перезапустили серіал "Татусеві дочки", де Гришаєва була однією з головних героїнь.

На даний момент відомо, що вона з'явиться в продовженні, а ось її серіальна дочка Дар'я Мельникова, яка зіграла Женьку, - ні. Все тому що екс-чоловік Мельникової Артур Смольянінов заявив, що пішов би на війну тільки на боці ЗСУ, тому що Росія - країна-окупант.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"Він не актор. Я з акторами зав'язала": Відома українська акторка після розлучення закрутила новий роман і вперше розповіла про коханого

середа, 17 квітень 2024, 16:58

Українська акторка Зоряна Марченко зізналась, що більше не самотня та перебуває у стосунках, передають Патріоти України. Артистка поділилася, що хоч нині знімань у проєктах майже немає, однак в неї життя доволі насичене. Зокрема, вона займається вихова...