"Все зробив, як закон пише": Григорій Решетнік відповів на закиди, що він "ухилянт"

Український ведучий Григорій Решетнік чесно відповів, чому він не може бути мобілізованим, передають Патріоти України

Так, Григорій наголошує, що завжди дотримується законів України, тому разом з іншими чоловіками призовного віку проходив ВЛК і навідувався до ТЦК. І у результаті відповідні установи надали йому можливості відстрочки, оскільки він є багатодітним батьком. Григорій з дружиною Христиною Решетнік виховує трьох неповнолітніх синів. Водночас ведучий підкреслює, що докладає максимально зусиль, щоб допомагати військовим фінансово з тилу податками й благодійністю.

"З приводу ухилянтів. Я багатодітний батько. Закон придуманий не Григорієм Решетником, написаний не під Григорія Решетника. Я пройшов ТЦК, ВЛК, отримав всі документи. Все зробив, як закон пише. Закон написав "якщо багатодітний батько – відстрочку" – отримали. У мене є благодійні аукціони, які я реалізовую за кордоном. Я не порушую закон, дуже багато допомагаю. Роблю це публічно і не публічно", - зізнався Решетнік в інтерв'ю LIGA Life.

Також знаменитість відповів на часті дорікання юзерів у Мережі, що він є заброньованим одним з українських телеканалів, де веде низку проєктів. Тау інформацію Григорій теж спростував.

"Я не заброньований за якимось принципом телевізійного характеру чи через родичів, дружбу чи кумівство. За законом. Я чесно заробляю гроші, сплачую податки й працюю в Україні. І це може комусь не подобатись", - додав шоумен.


"Все зробив, як закон пише": Григорій Решетнік відповів на закиди, що він "ухилянт"

вівторок, 27 серпень 2024, 9:20

Український ведучий Григорій Решетнік чесно відповів, чому він не може бути мобілізованим, передають Патріоти України. Так, Григорій наголошує, що завжди дотримується законів України, тому разом з іншими чоловіками призовного віку проходив ВЛК і навіду...

"Це сто відсотків жертва": Джамала розповіла про труднощі у статусі багатодітної мами та як їй допомагає чоловік

вівторок, 27 серпень 2024, 8:25

Українська співачка Джамала розповіла про зміни у житті після появи у родині третього синочка Аліма, передають Патріоти України. Зірка зізнається, що статус багатодітної мами дається їй непросто, попри те, що на перший погляд здається, що вона встигає ...