"Всі говорять, що це непристойно": Андрій Данилко пояснив свою дивну звичку на зйомках різних шоу (відео)

Андрій Данилко. Фото: instagram.com/maskaukrainetv.

Шоу-мен Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, прокоментував свій стиль. За словами артиста, в його гардеробі можна знайти багато речей від демократичних марок. Про це він розповів в постшоу після прем'єри другого сезону шоу Маска, передають Патріоти України.

Також музикант зізнався, чому з 2005 року з’являється на зйомках різних телевізійних проєктів у капцях. «У мене купа чорних речей. Купую в H&M. Дешево і сердито. Ось колеги, витрачаються на костюми, це шалені гроші. У мене вдало придумана спецівка. Мені так реально зручно. Всі говорять, що це непристойно, треба кросівки, а зараз подивіться останні тенденції моди — я випередив моду. Я ходив з 2005 року в чорних капцях. По-перше, це зручно, відпочивають ноги, адже я завжди виступаю на підборах. І зараз це як тренд. Я подивився китайську моду чи корейську, ніби з мене списана», — розповів зірковий детектив.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...