"Всі "круті" артисти приїхали до РФ з України": Собчак зробила цікаву заяву під час інтерв'ю (відео)

Музичний продюсер і учасник дуету, що розпався, Artik & Asti Артем Умрихін в інтерв'ю Ксенії Собчак заявив, що українці "співочіші", ніж росіяни. Так він відповів на запитання журналістки, чому всі круті виконавці в Росії з України. На думку виконавця, який переїхав до РФ, позитивним моментом для розвитку української культури також є норми закону про квоти щодо музики державною мовою. Розмова російської журналістки з артистом була опублікована в YouTube у середу, 3 листопада, передають Патріоти України.

Собчак запитала в учасників українського гурту Artik & Asti, чому Україна така музична. "Всі, власне, круті співаки та співачки – усі з України, не з Росії", – сказала вона. Умрихін заявив, що скрізь є талановиті люди. "В Україні вони більш, скажімо так, фірмові та європеїзовані. Інший слух, інша мова. Це було споконвіку. Вони більш співоча народність", – відповів чоловік.

"Я вважаю, що є певний плюс у політичному моменті", – додав він. Продюсер уточнив, що має на увазі квоти для української музики на радіо та телебаченні. "Це дає поштовх розвиткові культури", – сказав артист.

У вокалістки дуету Ганни Дзюби Собчак запитала, чому та переїхала до Росії. Співачка підтвердила, що зробила це, бо втомилася постійно літати на гастролі. Зараз, заявила вокалістка, вона вже збудувала в РФ свій побут. Вона сказала, що в цій країні її дім, чоловік, кар'єра.

Собчак після цього запитала, чи пішли б зірки голосувати на виборах президента України за Володимира Зеленського. Дзюба сказала, що не знає, а Умрихін відповів: "Чесно, всі мої друзі та я – по-перше, ми якось побічно відчуваємо зв'язок із Володимиром. Тому що він все ж таки з шоу- і кінобізнесу". "Нова кров, нові віяння, надії. Усі, кого я знаю, голосували за нього", – зазначив музикант.

В обох залишається громадянство України. Як зазначила Дзюба, так вона може відвідувати країну та рідних.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...