Вся в маму? "Лікуватись треба": Маша Полякова різко відреагувала на атаку хейтерів

Маша Полякова вже не маленька дівчинка. І якщо раніше вона ігнорувала численний хейт на свою адресу, то зараз перестала його терпіти. Дочка Олі Полякової може собі дозволити "післати" підписників, показати їм не тільки язик, а й середній палець. Після чергових нападок юна особа дійшла ще й до образ і лайки, передають Патріоти України.

Після того, як Маша Полякова опублікувала відео, в якому вона постала в одному лише бюстгальтері, на неї завалилася критика. Її засуджували за вседозволеність, зухвалість та бунтарство. Враховуючи, що дівчинка намагалася порушити важливу тему, її розсердила така реакція, і вона вирішила відреагувати.

В особистому обліковому записі в Інстаграм донька відомої української співачки поділилася новим фото, зробленим на Сицилії, де вона з мамою зараз відпочиває в гостях у подруги Олі Полякової.

"Мене дивують заздрісні люди з опущеною самооцінкою, виставила я себе красивою і підтримала дівчат - так подумайте або пройдіть мимо, якщо вам не подобається. Але ні, люди примудряються висмоктати з пальця якусь маяню. Перепрошую за слова: " З (якого дива) ви до язику (причепилися), ви його тільки в (кіно для дорослих) бачили? Тоді вам лікуватися треба". Просто любить себе, і тоді вас полюблять інші", - заявила дочка Олі Полякової.

Реакція підписників все одно була неоднозначною. Одні писали, що Маша молодець, треба вміти постояти за себе, інші крутили біля скроні, а треті звинуватили дівчинку-підлітка у використанні матюків.

"Ти крута, так тримати. Всі прям такі святі, так нехай не дивляться на язик, їх ніхто не змушує", "Золоті слова", "Опускатися до рівня цих негативних коментарів і недалеких людей не треба. Будь вище їх. І мат це Погано. Потрібно висловлювати свої думки культурно і красиво", "Дівчинка подорослішала, стало багато дозволеного і вона раптом вирішила, що це красиво, культурно і приємно читати для тих людей які до неї добре ставляться", "Вони так не можуть чинити - вільно, ось і бісяться! Пали Маша!" - пишуть фоловери.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...