Всім би так виглядати у 53: Дженніфер Лопес у вузькому білому топі та спортивних штанах вразила стрункою фігурою (фото)

Американська актриса та співачка Дженніфер Лопес, безумовно, приклад для наслідування. У віці 53 років вона виглядає чудово і може похвалитися приголомшливим зовнішнім виглядом, передають Патріоти України.

У Мережі з'явилися архівні фото зірки, зроблені під час однієї зі стильних фотосесій. Кадрами поділилася зірковий мейкап-стиліст, який дуже часто співпрацює з американською знаменитістю.

У кадрі Дженніфер Лопес постала в бежевих спортивних штанах на заниженій посадці і облягаючому коротенькому топі-мийці. Її образ завершили численні золоті та сріблясті прикраси: браслети та багатошарова прикраса. Волосся стилісти залишили зірці розпущеним, уклавши в природні локони, а в макіяжі переважали нюдові відтінки - темніші на очах, світліші на губах.

Вбрання у всій красі підкреслило струнку фігуру виконавиці. На шостому десятку років Дженніфер Лопес досі може похвалитися плоским животом, рельєфним пресом, вузькою талією, гладкою бархатистою шкірою, стрункими руками.

Відомо, що артистка вважає за краще старіти красиво, відмовляючись від пластичної хірургії. Попри те, що у зірки невеликий розмір грудей, вона не вдалася до її збільшення. Джей Ло намагається обмежитися лише косметичними процедурами, відмовляючись від підтяжок, всупереч тому, що не шиї у неї вже досить в'яла шкіра.

Дженніфер Лопес є прикладом для наслідування для багатьох дівчат та жінок по всьому світу.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...