"Вставати сама не можу": Jerry Heil розповіла про травми, які отримала через падіння в оркестрову яму

Співачка Jerry Heil, яка під час концерту в Тернополі впала в оркестрову яму, розповіла про отримані травми та зізналася, які прогнози дають лікарі, передають Патріоти України.

В ранковому шоу "Сніданок з 1+1" виконавиця поділилася, що насправді у неї було доволі "вдале" падіння, адже травми могли бути більш серйозні. Jerry Heil зламала ребро та отримала струс мозку. Також співачці нині складно ходити. Знаменитості також тяжко самій вставати та сідати, тому їй поки допомагають це робити.

"Я вважаю, що у мене був дуже вдалий політ. Куртка, мабуть, спрацювала, як парашут. Я летіла з триметрової висоти, впала на бетон, і при цьому у мене практично немає синців. Я зламала одне ребро, отримала струс мозку і трішечки мені складно ходити. Але з кожним днем мені дійсно стає краще", - поділилася виконавиця.

Артистка також зізналася, які прогнози щодо одужання їй дають лікарі. Загалом, медики попередили, що біль Яна відчуватиме ще три місяці, а рани загоюватимуться близько двох тижнів.

"Це болюча штука. Сказали, що болітиме ще до трьох місяців. Декілька тижнів воно там загоюватиметься. Виписатися з лікарні можна ледь не сьогодні, але все одно треба бути під наглядом лікарів. Воно не зрослося ще, у мене крутиться голова, коли я встаю і сідаю. Я вставати і сідати, в принципі, сама поки що не можу. Мені потрібна постійна підтримка людей", - додала співачка.

Артистка також пригадала момент падіння. За словами Jerry Heil, вона була переконана, що там є підлога, тому так впевнено йшла.

"Момент падіння я вже не пам'ятаю, але ось цей момент, коли я стаю у цю яму, я пам'ятаю. Я дуже добре пам'ятаю, що я бачила там підлогу. Чому я її бачила? Може, так світло переломилося… Не бачу інших варіантів", - пригадала Яна.

Запасний екземпляр дали лише потримати? Переможець/ці Євробачення 2024 року Немо заявив/ли, що у нього/них організатори шоу забрали кришталевий мікрофон

неділя, 19 травень 2024, 8:05

Переможці пісенного конкурсу Євробачення 2024 – Немо зі Швейцарії – зізналися, що не мають кришталевого кубку. Організатори забрали приз у артиста після фотосесії та прессконференції. Наразі учасник шоу не знає, чи повернуть йому нагороду, адже чітких ...

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...