Втеча через балкон та розламані валізи: Камалія розповіла про неприємний відпочинок у Лапландії (фото, відео)

Після снігової відпустки у Буковелі найбагатша співачка України Камалія вирішила поїхати з сім'єю до казки. На новорічні канікули виконавиця звозила своїх дочок-близнючок до будинку Санти – до Лапландії, але відпустка видалася не на 100 відсотків приємною, зазначають Патріоти України.

Все починалося чудово: зіркова сім'я насолодилася засніженим містечком у Фінляндії, прокотилася на лижах та сноубордах, прогулялася лісом, а також отримала масу позитивних емоцій після зустрічі зі справжніми оленями.

Однак наприкінці відпочинку на Камалію чекало кілька пригод. Вранці, коли за сім'єю вже приїхало таксі, співачка просто не змогла відчинити двері свого номера – її заблокувало. Благо їх розмістили на першому поверсі, і вони змогли залишити готель через балкон, інакше запізнилися б на рейс.

"Нас явно Лапландія відпускати не хотіла! Довелося залишати апартаменти через балкон, тому що нікому не могли додзвонитися", - розповіла Камалія.

Але й на цьому лихо не закінчилося. Приїхавши додому, виконавиця виявила, що лише дві з семи валіз уціліли після перельоту. В інших же були відірвані коліщата чи ручки, а також подряпане та продірявлене покриття, зламані замки.

"Ну як же без ложки дьогтю в бочці меду?! Спасибі велике авіакомпанії за "дбайливе" ставлення до речей ваших пасажирів! З 7-ми валіз, тільки 2-а цілих!" – нарікала Камалія.

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...

"Три місяці тому": Чоловік MamaRika зізнався, як вони майже розлучилися та що рятує їхній шлюб

вівторок, 23 квітень 2024, 15:56

Український ведучий, гуморист Сергій Середа відверто розповів про подолання кризи у шлюбі зі співачкою MamaRika, яка нещодавно заявила, що вони перебувають на межі розлучення, передають Патріоти України. Як зізнається ведучий в програмі "ЖВЛ", хоч вони...