Втілення жіночності: Відомі чоловіки назвали ТОП-5 найкрасивіших співачок України

Відомі українські чоловіки склали рейтинг найкрасивіших співачок. Хто увійшов до топ-5 головних красунь - читайте в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

5 місце - Надія Мейхер

Надія Мейхер не тільки співачка і актриса, але і дуже начитана дівчина. Вона регулярно займається саморозвитком, а також вміє балансувати між сім'єю і роботою. До того ж у секс-бомби і однієї з перших солісток "ВІА Гри" троє дітей.

Актор Павло Кружнов вважає Мейхер богинею: "Вона супертонка, при цьому жіночна".

4 місце - Даша Астаф'єва

Співачка і модель Даша Астаф'єва вже давно підкорила чоловіків не тільки своїм голосом, але і спокусливими формами. Співак Микита Ломакін вважає, що оголені фото Астаф'євої - це чисте мистецтво.

"Даша Астаф'єва - торпеда. Я з нею познайомився тиждень тому. На треках групи NikitA я ріс, дивився їх кліпи по телевізору і думав: "Вау, які є дівчата красиві". І ось я побачив Дашу і у мене відвалилася щелепа, тому що вона - космічна булка", - сказав Антон Велбой в програмі "Зірковий шлях".

3 місце - Оля Полякова

Телеведучий Володимир Остапчук вважає Олю Полякову мегасексуальною дівчиною. Це й не дивно, адже співачка володіє неймовірно сексуальним голосом, а її довгі і стрункі ноги зводять чоловіків з розуму.

2 місце - Тіна Кароль

Актор Павло Кружнов друге місце віддав Тіні Кароль за красу і войовничість. Більш того, він назвав її справжньою жінкою.

1 місце - Настя Каменських

Зіркові чоловіки практично одноголосно проголосували за Настю Каменських. Співак Олександр Пономарьов каже, що саме Настя йому подобається найбільше: "Вона така латинос". Таку думку поділяють і співак Олег Псюк, і актор Андрій Федінчик, і продюсер Вадим Лисиця.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...