Втілення жіночності та чуттєвості: Популярна українська співачка позувала у дуже відвертих образах (фото)

Спокуслива українська співачка, ексучасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська святкує день народження. 16 липня їй виповнюється 37 років. Артистка полюбляє позувати на камеру у відвертих образах, не соромиться демонструвати оголене тіло. Патріоти України пропонують вашій увізі добірку найгарячіших фото виконавиці.

За час музичної кар'єри Слава встигла підкорити серця мільйонів. Вона смілива, впевнена в собі. На сцені завжди показує сексуальність, жіночність, пристрасть. Камінська перебуває в гармонії з собою, є прикладом для багатьох жінок.

А також вона надзвичайно відверта. Неодноразово на особистій сторінці в інстаграмі, за якою стежить понад мільйон користувачів мережі, Слава оприлюднювала провокативні кадри. Вона позувала в білизні та без неї, у спокусливому одязі, який підкреслював усі принади розкішної фігури. Найгарячіші знімки сексуальної співачки – дивіться у добірці Showbiz 24!

Гарячі фото Слави Камінської


"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...