Втілення жіночності та елегантності: Кейт Міддлтон повторила образ принцеси Діани (фото)

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон разом із чоловіком відвідала благодійну організацію Turning Point Scotland, де з'явилася в діловому образі: подовжений піджак Zara і плісирована спідниця-міді яскраво-синього кольору. У схожому вбранні виходила в світ принцеса Діана в 1992 році, зазначають Патріоти України.

Видання Hellomagazine пише, що Кейт доповнила строгий костюм підібраним у тон клатчем, а також замшевими човниками коричневого кольору. Крім того, на герцогині була захисна маска з яскравим принтом (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Її покійна свекруха принцеса Діана в 1992 році з'являлася на одному з офіційних заходів практично в ідентичному вбранні: яскраво-синій подовжений піджак і спідниця-міді. Тільки от взуття у неї було підібране в тон до всього образу – на ній були сині туфлі на маленьких підборах.

Зазначимо, що під час зустрічі герцог і герцогиня Кембриджські дізналися, як саме співробітники великої шотландської благодійної організації, яка спеціалізується на соціальній допомозі, допомагають адаптуватися колишнім ув'язненим, надають підтримку бездомним і наркозалежним. В офісі організації Кейт Міддлтон і принц Вільям також познайомилися з підопічними фонду і обговорили проблеми психологічного здоров'я.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...