"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України.

Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, що вінвідчув згасання кохання ексдружини до нього. Втім, Даша заперечила таку позицію й відповіла, що до останнього була віддана своїм почуттям закоханості й теж своїми діями намагалася врятувати шлюб.

"Цікаво, що Нікіта таке розповідав… Бо зі свого боку можу сказати, що я також боролося за ці стосунки до останнього. Але важко боротися за стосунки, коли почуття зникають. Я коли розлучалася, у мене ще почуття були. Втім, буває так, що ти кохаєш людину, але розумієш, що разом ви більше не можете бути", - заінтригувала знаменитість в інтерв'ю "Люкс ФМ".

Окрім того, блогерка зазначила, що з Нікітою їхній фокус уваги відтепер виключно на синові Левчику та його подальшому вихованні. Наразі пара ніде не перетинається, але спілкується дистанційно.

"Ми працюємо над тим, щоб бути хорошими батьками для нашого сина та над тим, щоб комунікувати спокійно та нормально. У нас наразі це виходить. Можливо, у майбутньому, коли мине дуже багато часу, ми дійдемо до того, щоб зустрічатися і обговорювати особисті моменти. Ніхто не знає. Наразі ми просто батьки для нашого сина й ми стараємося для нього", - додала блогерка.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...