Втратила чоловіка і сина: Солістка "Лісапетного батальйону" розповіла, як пережила трагедію

Солістка музичного колективу "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон розповіла, як пережила відхід коханого чоловіка і сина, передають Патріоти України.

Як розповіла вона в програмі "Зірковий шлях", минулої осені артистка поховала цивільного чоловіка, який не впорався з коронавірусом. Сама Фаліон також перехворіла ковідом.

"Дуже важко, коли тебе покидає людина, з якою відчувала себе захищеною, як ніколи. Немов щастя пропало. Але я вже пережила втрату сина, я цю втрату дуже болісно пережила, як і втрату чоловіка. Жінки дуже сильні, чоловіки ще позаздрять, ми завжди стаємо на ноги. Ми не ламаємося, тільки можемо трохи зігнутися. Ніколи нудьгувати, є життєві обов'язки, люди, які на тебе дивляться. Нехай бачать тебе радісною, а біль залишиться для подушки, для ночі, коли ти одна, думки повертають тебе до щасливих і важких днів", – каже артистка.

Фаліон зізналася, що колишня дружина чоловіка не приїхала попрощатися з ним. "Не приїхали, я запрошувала, сказала, що не кусаюся. Приїжджала сестра чоловіка, ми подружилися, телефонуємо кожен день. Вона з Харкова, розповідає про події, я хвилююся, адже це частина мого життя, але що поробиш – кожному своє", – говорить Фаліон. Наталя дала кілька порад жінкам, які залишилися без других половинок.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...