Втратив свідомість: Відомий репер помер під час благодійного концерту

Американський репер Fatman Scoop помер після того, як втратив свідомість під час виступу на безкоштовному концерті в штаті Коннектикут у п'ятницю, 30 серпня. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України.

Репер, чиє справжнє ім'я Айзек Фрімен III, був хедлайнером так званої Green & Gold Party в місті Гамден, штат Коннектикут. Під час концерту йому стало погано, і він втратив свідомість за діджейським пультом після того, як закликав відвідувачів концерту "зробити трохи шуму".

Fatman Scoop доставили до місцевої лікарні, де констатували його смерть.

У виданні зазначили, що 53-річний репер, найбільш відомий своєю співпрацею з Міссі Елліотт і Сіарою над хітом 2005 року Lose Control і піснею Мерайї Кері It's Like That.

"Голос і енергія Fatman Scoop сприяли створенню багатьох пісень, які змушували людей відчувати себе щасливим і хотіти танцювати протягом більш ніж 2 десятиліть, - зазначила Міссі Елліот. - Твій вплив величезний і ніколи не буде забутий".

Довідково: Fatman Scoop отримав популярність у Великій Британії та Ірландії, коли перевидання альбому Be Faithful, спродюсованого американським хіп-хоп дуетом Crooklyn Clan, очолило чарти у 2003 році. В Австралії та Данії пісня потрапила до десятки найкращих.

Пісня, мікс з Love Like This Фейт Еванс, створена на основі закільцьованого семплу пісні Chic Cheer групи Chic 1978 року, готувалася до широкого релізу роками, оскільки містила багато додаткових семплів.

Fatman Scoop співпрацював з багатьма іншими видатними артистами, включаючи Джанет Джексон і Вітні Х'юстон. У 2004 році він став наставником шести британських музикантів у британському телесеріалі "Шанс". Він також з'явився в аніме-серіалі "Бундокс" і відкрив власну крамницю морозива.

"Бувають часи, коли йдеш у мінус": Анастасія Цимбалару назвала суму, яку топові українські актори заробляють за один знімальний день під час війни

четвер, 5 вересень 2024, 0:10

Відома акторка Анастасія Цимбалару розповіла про дохід, який сьогодні можуть отримати топові артисти в Україні. Вона зазначила: суми, що вона та її колеги заробляють в умовах повномасштабного вторгнення, значно відрізняються від довоєнних часів, переда...

"Знаєте, я не здивована": Олена Шоптенко висловилася про службу в ЗСУ ексчоловіка Дікусара та чи спілкується з ним

середа, 4 вересень 2024, 17:49

Українська хореографиня Олена Шоптенко висловилася про службу свого чоловіка, танцівника Дмитра Дікусара, в лавах ЗСУ та зізналась, чи підтримує з ним зв'язок, передають Патріоти України. Хореограф ще на початку повномасштабної війни пішов служити на ф...