"Вважаю це найприголомшливішим подарунком!": Співачк MARUV у свій день народження оголосила, що стане мамою

Співачка MARUV, яка нещодавно заявила проте, що йде зі сцени, повідомила нову звістку. Незабаром виконавиця стане мамою. Чутки про вагітність зірки, які ходили останнім часом, підтвердилися. Радісну новину MARUV повідомила на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

"Та дам! У мене сьогодні днюха і я готова поділитися з вами неймовірною новиною! Ми з Олександром Корсуном в очікуванні малюка. Вважаю це найприголомшливішим подарунком!"- повідомила зірка.

31-річна співачка також опублікувала свіжі фото, де добре видно її животик. Нагадаємо, що батько дитини - Олександр Корсун також є менеджером артистки. На знімках виконавиця не змінила свого образу - на ній все також чорне латексне плаття, високі чоботи і зухвалий макіяж.

Відзначимо, що в коментарях до посту співачку душевно привітали шанувальники і зірки українського шоу-бізнесу.

  • Вау, малятко вітаю. Будь найщасливішою жінкою у всіх своїх проявах.
  • Ураааа!!!! Нарешті! З Новим роком тебе і вітаю всю сім'ю з такою приголомшливою новиною.
  • Ріанна задала тренд!
  • Найкраща мама у світі!

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...