"Ви б бачили ці серйозні очі": Психолог розвіяла міф про шлюб Пугачової і Галкіна

Шлюб Алли Пугачової з Максимом Галкіним не заснований на меркантильності. Про це заявила психолог любов Розенберг в коментарі сайту "СтарХит", зазначають Патріоти України.

Як відомо, відносини 72-річної Примадонни з Галкіним почалися до її офіційно розлучення з Філіпом Кіркоровим. Журналісти нагадують, як вона пояснювала шлюб з гумористом.

"Пам'ятаю, коли ми вирішили одружитися, я прямо запитала у Макса, чи можу я з ним спокійно старіти. Ви б бачили ці серйозні очі! Він сказав: "Так, звичайно. Нічого не бійся". І я погодилася", - говорила Пугачова в одному зі своїх інтерв'ю. Скептикам і тим, хто не вірить в щирість відносин пари, психолог пояснює: не все так просто і меркантильно.

"У жінці від природи сильна материнська позиція, і чоловікові, недолюбленому мамою, цей зв'язок дозволяє насититися, доповісти материнської любові й дати їй свою вірність і любов. Але не все однозначно. Я б уточнила позиції емоційного дозрівання, які ніяк не вкладаються в жорсткі вікові рамки", - говорить вона.

Розенберг також стверджує, що в парі Пугачової та Галкіна рівні відносини. "Що з мізками було...": Пугачова ошелешила заявою про шлюб з Кіркоровим

"Попередні відносини Алли і Філіпа (який теж значно молодший за Примадонну) - якраз класичний зразок примхливого хлопчика і матусі, терпить і оберігає. Максим навпаки зміг побачити й розбудити в Аллі маленьку дівчинку, недолюблену, втомлену від пошуків і цієї ролі мамки всієї Русі. Мабуть, у Галкіна якраз емоційний вік і рольова позиція батька дуже сильна. Він зміг дати Аллі те, чого не давали чоловіки різного віку і темпераментів. Саме з ним спокійно можна виховувати дітей і старіти", - резюмувала експерт.

Особисте життя Алли Пугачової

Примадонна була одружена з цирковим артистом Миколасом Орбакасом, за кінорежисером Олександром Стефановичем, який нещодавно помер, за продюсером Євгеном Болдіним і за співаком Філліпом Кіркоровим.

Зараз вона перебуває у шлюбі з шоуменом Максимом Галкіним, з яким виховує двійнят від сурогатної матері. Також у неї є дочка від першого шлюбу Крістіна Орбакайте. Нещодавно пара відзначила 10-ту річницю спільного життя.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...