"Ви бачили бомбардування? Це бридко": Астаф'єва різко висловилася про зірок, які втекли за кордон і плачуть через Україну

Популярна українська модель та співачка Даша Астаф'єва розкритикувала артистів, які переконують прихильників у своєму хвилюванні за країну та військових, жодного разу не ховавшись від бомбардування. Зірка пояснила, що почуття таких зірок їй видаються фальшивими, хоч і припустила, що може помилятися, передають Патріоти України.

Гидко артистці й через виконавців, які залишилися в Україні, але поводяться так, ніби роблять захисникам послугу, виступаючи перед ними. Свої думки Астаф'єва озвучила в інтерв'ю Маші Єфросиніній на YouTube.

"Багато артистів, як мені здалося, вичавлюють з себе емоції. Багатьох з них на початок повномасштабної війни вже не було в країні. Людина плаче, каже якісь слова, розповідає, як вона хвилюється. Мені здається, поки ти не побачив, не почув, не тікав, важко повірити в ці сльози. Це дуже дратує", – пояснила зірка.

Співачка поділилася, що в її голові не вкладається, чому ці люди плачуть, перебуваючи в безпеці та не ставши свідками жодного вибуху. Водночас Астаф'єва також розкритикувала зірок, які приїжджають з концертами на передову і справляють враження, ніби зробили послугу.

"Дивишся і не віриш. Я не розумію, чому ці люди плачуть. Я мільйон разів можу помилятися, але мене це дратує. Я не бачу щирості. Багато артистів, які тут залишилися, я не знаю, чи платять їм гонорари за те, що вони приїжджають, але це все так бридко виглядає. Вони ніби послугу роблять цим військовим", – поділилася модель. Вона не назвала конкретних імен артистів, про яких говорила.

До речі, зірка згадала й про українських знаменитостей, які вихваляються, що воюють, хоч, за її словами, до бойових дій їх не залучають.

"До мене приїжджають військові, щоб попросити про допомогу, а я питаю: "Як там цей (артист – ред.), він же з вами". "Він стоїть в магазині, роздає бронежилети. Ми не можемо таких людей пустити". Це як би я чистила картоплю, а казала, що працюю медсестрою. Потрібно називати все своїми іменами та не соромитися", – заключила Астаф'єва.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...