Ви будете вражені результатом. До 20 кг! Дієти українських зірок, які допомагають швидко схуднути

Здорове харчування, фізичні навантаження й переосмислення стилю життя – основа, що допомагає "виточити" фігуру мрії. Це доводить досвід українських знаменитостей, які консультуються з дієтологами, щоби їм дібрали грамотний раціон та дали індивідуальні поради, передають Патріоти України.

1. Джамала

Співачка завдяки правильному харчуванню схудла за 1,5 місяці на 6 кг. Вона до отримання порад від дієтолога здала багато аналізів. Тепер головне в її раціоні – цільнозернові каші, овочі, фрукти, зелень, овочевий суп, куряче м'ясо та риба. Крім того, лікар заборонила Джамалі їсти випічку, солодощі, копчені продукти, цукор та молоко. Ще залишатися у формі артистці допомагають заняття спортом і танцями.

2. Наталія Могилевська

Наталії вдалося позбутися 15 кг ваги, і вона на цьому не зупиняється. Схуднути допомогли фізичне навантаження (танці, йога, тренажерний зал), режим сну та індивідуально дібрана дієта. Зірка харчується 4-5 разів на добу, але щоразу це невеликі порції. Адже голодування може спричинити зрив: людина їсть нечасто, але з'їдає більше норми, що негативно відображається на фігурі.

У першій половині дня артистка їсть фрукти (прості вуглеводи) та овочі, які дають енергію на весь день. А в другій половині – білкову їжу з овочами, приготованими на грилі чи на пару.

3. Маша Єфросиніна

Телеведуча змогла без жорстких дієт схуднути на 20 кг. Для цього вона займається спортом (удома та в залі), ходить на плавання, їздить на велосипеді і бігає. Крім того, Маша вживає мінімум алкоголю, відмовилася від м’яса, газованих напоїв, борошняних виробів (випічка, макарони, пельмені) та консервації.

Натомість включила до раціону більше фруктів і сухофруктів, овочі й рибу. Вона харчується малими порціями 5 разів на день. Вуглеводну їжу споживає до 15:00.

4. Настя Каменських (NK)

Настя позбулася зайвої ваги завдяки тому, що стала правильно харчуватися. Вона щоранку готує порції, які потім кладе в місткості й бере з собою. А все для того, щоби не спокушатися на шкідливу їжу. Додатково зірка чимало часу проводить у тренажерному залі.


NK відмовилася від жорстких дієт, адже побачила, що "екстренно" втрачені кілограми повертаються у подвійному обсязі. Дівчина відмовилася від борошняних виробів і солодкого. Харчується 5 разів на день, за чітко прописаним графіком.

5. Тіна Кароль

Секрет схуднення артистки – в кето-дієті. Це збалансоване харчування з мінімальною кількістю вуглеводів. Зірка їсть жири: масло, сир, сосиски і сало. Овочі – нечасті гості у порціях Тіни. Що це дає? Організм починає шукати нові методи для видобування енергії з їжі – не з вуглеводів, а в процесі розщеплення жиру.

Ця дієта може спровокувати зниження м'язової маси. Вона не підходить тим, хто годує малюків, вагітним і людям із захворюваннями печінки, нирок, серця і судин.

Джерело: Обозреватель

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...