Ви будете здивовані: Катерина Кухар відверто розповіла про свою вагу та любов до ковбаси

Українська народна артистка балету Катерина Кухар відверто розповіла, що позначка на її вагах не опускається нижче 41 кілограму. Не дивлячись на це, вона не відмовляє собі в маленьких слабкостях і любить покуштувати сирокопчені вироби вночі. Про це знаменитість повідомила в інтерв'ю "Ранку у великому місті", передають Патріоти України.

Танцюристка поділилась, що хороша балерина завжди має бути у формі, а сама Катерина проводить мінімум 3-4 години в танцювальному залі кожного дня. Артистка також сказала, що кожен її ранок починається з горнятка кави, а між дієтичним салатом і смаженим курчам обрала б перше. Кухар обережно ставиться до свого раціону і ніколи б не дозволила власним дітям їсти в закладах швидкого харчування.

Нагадаємо, що зараз Катерині 39 років і вона досі танцює в парі зі своїм чоловіком Олександром Стояновим. Їхній дует залишається одним із найпопулярніших в Україні та за її межами. Концерти зірок завжди проходять з аншлагом.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...