Ви будете здивововані: Фігури топмоделей без ретуші та фотошопу - як вони виглядають насправді (фото)

Фігури моделей обговорюють частіше за інших. Адже всі хочуть бути схожими на найгарніших жінок планети, тому сидять на дієтах і борються з целюлітом, передають Патріоти України.

Але якщо поглянути на їхні тіла критичним, неупередженим і незамутненим фотошопом поглядом, то виявиться, що самих моделей набагато менше хвилює зайвий жирок і ледь помітна "апельсинова кірка". Ретушери, що працюють у модельних агентствах, і зовсім відкрито заявляють, що всі модельні знімки – це неправда.

  • Белла Хадід

Белла Хадід не раз ставала жертвою критиків і бодішеймерів за в'ялу шкіру на стегнах. Організатори показів стверджували, що тіло дівчини виглядає неспортивно, особливо їм не сподобався видимий целюліт на ногах. За їхніми словами, Белла знехтувала правильним харчуванням і тренуваннями, через що форма її сідниць стала далека від ідеалу, а нерівності шкіри кидаються в очі. Головний аргумент незадоволених – модель отримує величезні гонорари за покази, хоча не стежить за собою вдосталь.

  • Джіджі Хадід

Сестри Белла і Джіджі Хадід – улюблениці дизайнерів і одні з найпопулярніших зірок в Instagram, але незважаючи на це, вони часто стикаються з критикою на свою адресу. Джіджі не раз відповідала всім злим язикам, що її фігура досить струнка, щоб подіумні образи їй підходили.

В мене такий тип фігури, який раніше високою модою не приймався, і мені дуже пощастило, що мене підтримують. Так, у мене є груди, у мене є прес, у мене є попа, у мене є стегна, але я не вимагаю особливого ставлення до себе.

  • Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер у модельному бізнесі теж часом доводиться несолодко. Часом у неї помічають целюліт. Так, журнал Famous помістив фотографію моделі з показу Tommy Hilfiger на обкладинку і підписав: "Кендалл, не ганьбися". Модель не розгубилася і найняла адвоката, який довів, що фото було відфотошоплене і їй намалювали "апельсинову кірку". Але знімки папараці Кендалл у звичайному житті все ж демонструють, що такий недолік у дівчини все ж є.

  • Алессандра Амброзіо

Бразильську модель також критикують за зайву вагу. Але якщо врахувати, що 40-річна Алессандра більше не в строю, подібну розслабленість моделі цілком можна пробачити. Адже тепер підтримування модельної зовнішності з випираючими ключицями і тазостегновими кістками їй ні до чого.

  • Адріана Ліма

Колишній ангел Victoria's Secret, а також обличчя рекламної косметичної компанії Maybelline як і раніше в гарній формі, хоча і залишила подіумну кар'єру. Незважаючи на це, злі язики розпускають чутки, що 39-річна Ліма сильно набрала у вазі.

  • Кейт Мосс

47-річна Кетрін Мосс – одна з найбільш високооплачуваних моделей 1990-х і 2000-х років. Але останніми роками знаменитість почала вести нездоровий спосіб життя. У 49 років у колись худої моделі вже в'яла шкіра, помітний живіт, целюліт і непружна попа.

  • Джемма Уорд

Топмодель з Австралії з блакитними очима і ляльковою зовнішністю ненадовго затрималася в модельному бізнесі та рано пішла, щоб будувати акторську кар'єру. Але після успіху фільму "Чорна куля" з її участю Уорд сильно розслабилася і набрала 10 кілограмів. Багато хто пов'язував різкі зміни в зовнішності зі смертю Хіта Леджера, з яким вона, за чутками,була в стосунках.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...