"Ви усі дуже красиві": Кіркоров зганьбився, не впізнавши футболіста збірної Росії (відео)

Філіп Кіркоров відвідав тренування збірної Росії.

Російський співак Філіп Кіркоров переплутав футболістів національної команди Магомеда Оздоєва та Маріо Фернандеса. Курйозний момент стався на тренуванні збірної Росії перед товариським матчем з Болгарією, повідомляють Патріоти України.

Кіркоров приїхав на заняття команди Станіслава Черчесова разом із сином Мартіном. Співак підійшов до Оздоєва і представив його синові, назвавши того Маріо. Футболіст "Зеніту" відзначив, що він не Фернандес, а натуралізований бразилець знаходиться в тренажерному залі і скоро приєднатися до команди.

"Ви, з півдня, такі всі красиві", – прокоментував конфуз Кіркоров. Відповідне відео опубліковано на сторінці збірної Росії в соціальній мережі Twitter.

Кіркорову подарували футболку збірної Росії.

Зазначимо, що росіяни продовжують підготовку до Євро-2020. Зустріч з Болгарією, яка відбудеться 5 червня, стане останньою напередодні турніру.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...