"Ви ж дружина і мати": Ірина Федишин у надто відкритій сукні неприємно здивувала шанувальників

Ірина Федишин активно готується до новорічних свят. Вона бере участь у зйомках святкових шоу та вогників, та ділиться із шанувальниками тим, як це відбувається, зазначають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм відома українська співачка опублікувала серію фотографій, похвалившись ефектним сценічним костюмом, який не всім її підписникам припав до вподоби.

"У новорічну ніч побачимося на Dizel show на каналі Ictv. Яке фото вам сподобалося найбільше?" – зазначила у публікації Ірина Федишин.

У кадрі виконавиця постала в цікавому образі, нагадавши медсестру та танцівницю кабаре. Нестандартна біла сукня виконана у вигляді корсета з підв'язками з одного боку з довгою спідницею, а з іншого з короткою. Мало того, що через глибоке декольте у зірки видно груди, вона ще й засвітила сідниці.

Одні шанувальники прийшли в захват, захоплюючись красою та фігурою Ірини Федишин, інші засудили її за зайву відвертість.

"Я поважаю вас як співачку, але одного не розумію, для чого такі відверті фото, ви ж дружина і мати двох дітей, наголошую неповнолітніх дітей", "Кожне фото фантастичне по-своєму. Ви красуня. Кожен ваш образ просто бомбічний, дуже цікавий і гарний", "Ви шикарна", - пишуть фоловери.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...